Jaf in Capitala!Au batut mai multi paznici, apoi au fugit cu 174.000 de lei

Ultima actualizare: 10-05-2012 12:53

UPDATE: Lovitura de maestru data duminica noapte de hoti in curtea unui institut din Bucuresti. Patru barbati cu fetele acoperite de masti au spart un bancomat si au disparut cu 174.000 de lei.

Era ora 1:30 in noapte cand un individ mascat a sarit gardul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie.

Sigur pe el, a spart geamul gheretei in care stateau paznicii. Stia foarte bine ca de acolo putea avea acces la cutiile cu bani din ATM.

Talharul a taiat partea din spate a bancomatului. Cel mai probabil l-au auzit oamenii aflati de garda si s-au luat la bataie. Acela a fost momentul in care alti trei indivizi i-au sarit hotului in ajutor.

Suspectii au disparut cu 174.000 de lei. Desi legati, bodyguarzii s-au eliberat unul pe celalalt si au sunat dupa ajutoare. Doua ambulante SMURD i-au dus pe barbati direct la Spitalul Universitar.

Reprezentantii Institutului spun ca din punctul lor de vedere toate masurile de securitate au fost respectate si ca firma care le asigura paza actioneaza dupa un plan aprobat de politie.

Cei patru agresori au fost dati deja in urmarire generala pentru talharie. Pacat insa ca nimeni nu poate sa spuna cum arata, pentru ca si-au ascuns bine chipurile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO