Jaf armat la o banca din Resita

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:46

De exact 90 de secunde au avut nevoie doi indivizi inarmati, ca sa culce la podea angajatii unei banci din Resita si sa plece de acolo cu toti banii.


Cu pistoale in maini si costume de motociclisti, inclusiv masti speciale pe fata, hotii au navalit in sucursala si le-au poruncit celor patru functionari sa se intinda pe jos. In timp ce unul dintre atacatori tinea arma indreptata spre ei, complicele a strans 5.000 de euro si 30.000 de lei.

Cei doi au dat buzna in banca pe la 10:30 dimineata, cand niciun client nu era inauntru. Bulversati, angajatii n-au apucat sa apese butonul de panica. Abia dupa plecarea intrusilor, adica dupa un minut si jumatate, au reusit sa alerteze politia si sa blocheze usile sucursalei.

Planul infractorilor s-a bazat pe multe amenintari si un curaj nebun. Le-au strigat celor patru angajati care lucrau cu publicul sa se culce la podea. Au adunat apoi toti banii care erau la vedere. Curios, n-au incercat sa ajunga la seif.

La scurt timp dupa ce barbatii au fugit, fortele de ordine au impanzit zona. Pe drumurile din jurul Resitei, politisti si jandarmi au verificat toti soferii.

Tot ce stiu pana acum anchetatorii este ca hotii au fugit cu o motocicleta pentru teren accidentat. Nu au lasat amprente in banca, iar figurile sunt greu de recunoscut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO