Incendiu de proportii in centrul Iasiului. O tanara a ajuns la spital

Ultima actualizare: 18-08-2012 11:24

Incendiul a izbucnit intr-un magazin de imbracaminte, aflat la parterul unui bloc. Din cauza fumului, tanara de 20 de ani care locuia intr-un apartament deasupra magazinului a ajuns intoxicata la spital.

Focul a pornit imediat ce vanzatoarea a pus in priza casa de marcat. S-a produs un scurtcircuit, urmat de o flacara puternica. Speriata, fata a iesit in strada si a cerut ajutor colegelor de la magazinele invecinate.

Vatmanul unui tramvai care trecea prin zona a oprit si, inarmat cu un stingator, a incercat sa potoleasca flacarile. In zadar, insa. In doar cateva minute, acestea cuprindeau deja tot magazinul.

Mai grav este ca o tanara care locuia deasupra magazinului s-a intoxicat cu fum. Ea a fost dusa la spital si a reusit sa-si revina dupa interventia medicilor. Incendiul a fost stins in cele din urma de pompieri, dar acestia nu au mai reusit sa salveze nimic din marfa aflata in magazin.

Incendiul a dat peste cap si transportul public in Iasi. Interventia echipajelor a blocat aproape o ora si circulatia tramvaielor prin centrul orasului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO