In viteza spre moarte. Doi tineri au pierit, alti doi sunt in stare grava

Ultima actualizare: 27-08-2012 18:05

UPDATE: Doi tineri, un baiat si o fata de aceeasi virsta, 22 de ani, au murit sambata noapte intr-un accident cumplit, la iesirea din Iasi. Alti doi prieteni care ii insoteau sunt acum la spital. Unul dintre ei se lupta sa traiasca.

Masina in care se aflau a zburat de pe drum si s-a rostogolit de mai multe ori, pe camp. Nu doar viteza e de vina pentru aceasta tragedie, spun martorii. Soseaua este plina de gropi si este posibil ca tanarul de la volan, care a murit, sa fi incercat sa le evite. In plus, n-avea experienta la condus pentru ca nu era sofer. Conducea fara permis, dupa cum au stabilit politistii.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul accidentului, chemat de niste paznici din zona, care au vazut cum se rostogoleste masina. Pentru doua dintre victime, un baiat si o fata, medicii nu au mai putut face nimic. Alti doi tineri au fost dusi de urgenta la un spital din Iasi.

Martorii spun ca masina mergea cu viteza mare, fapt confirmat si de politistii care au masurat 100 de metri din locul in care masina a iesit de pe sosea, pana unde s-a oprit.

Pe langa viteza, martorii accidentului dau vina si pe starea foarte proasta a drumului. Politistii asteapta sa stea de vorba cu ranitii, ca sa afle ce s-a intamplat. Unul dintre pacienti este in stare foarte grava.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO