In pericol de moarte dupa ce jarul cazut din soba a aprins covorul

Dată publicare: 15-02-2011 12:46
Dată actualizare: 07-06-2012 06:25


Trei vieti au fost in pericol intr-o localitate din Dambovita. O batrana de 71 de ani si nepoatele ei de 9 si 12 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon dupa ce jarul cazut din soba a aprins covorul din locuinta.

Toate cele trei victime se afla acum la spital in stare grava. Fetita de 9 ani este cel mai rau si a fost transportata de urgenta cu o ambulanta la un spital din Bucuresti. Are arsuri pe caile aeriene si de gradul trei pe fata.

Sora ei de 12 ani a fost dusa la Spitalul din Targoviste, intoxicata cu monoxid de carbon. Bunica fetelor lor a suferit si ea, pe langa intoxicatia cu monoxid de carbon, si arsuri pe 30% din suprafata corpului.

Ea se afla acum la Spitalul de Arsi din Capitala. Incendiul s-a produs chiar in dormitorul femeii. Trezite din somn de fumul negru si inecacios, fetitele au venit sa vada ce se intampla cu bunica lor, dar au lesinat la putin timp chiar langa patul batranei. Verisorul celor doua fete care trecea pe langa casa in drum spre scoala a vazut fumul si si-a alertat parintii care au sunat la 112.

Vecinii, alertati de varul copilelor nu au avut curajul sa intre in casa din care iesea fum gros si au asteptat ajutorul medicilor si al pompierilor.

Camera batranei a ars in intregime. Parintii celor doua fetite, care nu se aflau acasa in momentul nenorocirii, nu se dezlipesc acum de langa patul lor.

Tags: incendii,


VIDEO PROTVPLUS.RO