Imagini sinistre! Un barbat bolnav de schizofrenie gasit devorat de animale

29-11-2009 00:00


O noua ancheta, acelasi Spital de Psihiatrie Poiana Mare. Acum, cadavrul unui pacient disparut in urma cu doua saptamani din institutie a fost gasit la doi kilometri distanta, pe un camp. Fusese devorat de animale.

Parintii barbatului, bolnav de schizofrenie, spun ca n-a fost prima data cand fiul lor reusea sa plece de acolo. Si mai grav, politistii afirma ca lor nimeni nu le-a semnalat disparitia.

Trupul a fost gasit de un barbat care trecea cu tractorul pe camp cand a vazut cadavrul. A crezut ca initial ca este lesul unui animal, insa cand s-a apropiat, s-a ingrozit. Era fara doar si poate un om ce fusese devorat de haitele de caini.

Panicat, omul a alergat politia. Cum localnicii nu l-au recunoscut pe cel decedat, iar in apropiere, adica la doi kilometri, se afla Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, anchetatorii au facut imediat legatura.

Au mers acolo, unde li s-a spus ca intr-adevar au un pacient disparut de doua saptamani. Chiar cadrele medicale l-au identificat pe barbat. Avea 45 de ani si era schizofrenic.

In urma cu doua luni, tot la Poiana Mare, un bolnav a murit dupa ce a mancat otrava pentru caini si sobolani, imprastiata prin curte si prin salile de tratament, dupa cum aratau primele date. Discutam despre aceeasi institutie care in 2004 a fost anchetata pentru ca 21 de bolnavi s-au stins acolo, de foame si de frig.

VIDEO PROTVPLUS.RO