Ilie Carabulea, audiat la DNA. Este acuzat ca a mituit un prim procuror


Ultimul update: Joi 11 Octombrie 2012 06:06
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
Ilie Carabulea

Omul de afaceri Ilie Carabulea s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DNA Alba Iulia, urmand sa fie audiat in dosarul in care au fost retinuti, pentru fapte de coruptie, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, si un ofiter SRI.

Avocatul Viorel Jidveian, aparatorul prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, declara, vineri, ca in acest dosar omul de afaceri Ilie Carabulea este acuzat ca i-ar fi dat mita o masina prim-procurorului Apostu. Anterior declaratiei avocatului, Ilie Carabulea a negat informatiile care deja circulau privind implicarea sa in acest dosar.

Proprietarul holdingului Atlassib si al bancii Carpatica, Carabulea are o avere estimata la 200 de milioane de euro.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, si un ofiter SRI din Sibiu, Tiberiu Popescu, au fost retinuti in urma unei anchete a DNA, pentru fapte de coruptie, respectiv luare de mita si distrugerea unor probe in dosare.

Vineri, Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu si ofiterul SRI sa fie cercetati in stare de libertate.
 

 

Sursa: Mediafax

Tags: coruptie,

VIDEO PROTVPLUS.RO