Iancu l-a jignit pe Mircea Sandu, acum plateste la greu: 90.000 de lei!

22-09-2010 00:00


Despagubiri fara precedent au fost acordate de justitia romana intr-un scandal din fotbal. Seful de la Poli Timisoara Marian Iancu a fost obligat de Tribunalul Bucuresti sa-i plateasca o suma insemnata lui Mircea Sandu.

Aceasta suma reprezinta daune morale pentru ca l-ar fi facut pe "Nasul" de la Federatie alcoolic, hot si spagar, afirmatii ce i-ar fi adus lui Mircea Sandu prejudicii pe plan familial si social.

Procesul la capatul caruia Iancu primeste aceasta adevarata lovitura a inceput acum doi ani la Judecatorie, unde presedintele FRF ceruse initial sa fie despagubit cu 1 leu pentru afirmatiile considerate defaimatoare facute la adresa sa de patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu.

Ulterior dosarul a ajuns la Tribunal, iar acum, spre linistea celui care apierdut in instanta de fond, va pleca la Curtea de Apel. Seful banatenilor are drept de apel, asa ca poate schimba deznodamantul.

Intre Poli Timisoara si FRF a existat un intreg scandal, dar si un schimb dur de replici, pe tema palmaresului mostenit de gruparea patronata de Marian Iancu de la fosta echipa, detinuta cu ani buni in urma de italianul Claudio Zambon.

FRF a decis atunci depunctarea lui Poli Timisoara cu sase puncte pentru incalcarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussaane. Un an mai tarziu, acelasi Tribunal Sportiv a decis anularea sanctiunii dispuse de forul national.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO