I-au prins chiar in timp ce vindeau HASIS in benzinarie! Vezi FLAGRANTUL

Ultima actualizare: 17-04-2012 05:25

Doi barbati din localitatea Sapanta au fost prinsi de politistii de frontiera maramureseni in timp ce incercau sa vanda droguri intr-o benzinarie din Sighetu Marmatiei. Agentii i-au prins in flagrant, cu peste o jumatate de kilogram de hasis.

 

Actiunea de prindere a celor doi barbati a fost realizata cu ajutorul informatiilor furnizate de Politia Maramures, dar si sprijinul tehnic operativ al SRI Maramures.

Timp de o luna, cei doi traficanti au fost supravegheati, iar miercuri, 5 mai, s-a trecut la actiune. Imediat dupa ce i-au retinut, politistii au facut si perchezitii in locuintele lor.

In urma discutiilor cu cei doi traficanti, agentii DIICOT au mai efectuat o perchezitie, la un barbat din Satu Mare, care era omul lor de legatura. In casa acestuia politistii au gasit in dulap, printre haine, peste 80 de grame de hasis.

Intreaga cantitatea de droguri, de peste 500 grame de hasis, in valoare de 7.000 de euro, a fost ridicata in vederea confiscarii si trimisa spre expertizare la un laborator de specialitate, rezultatul testarii fiind pozitiv.

Celor trei barbati li s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de initiere sau constituire ori aderare sau sprijinire sub orice forma a unui grup in vederea savarsirii de infractiuni, introducere in tara de droguri de risc fara drept, trafic de droguri in forma continuata si detinere de droguri pentru consum propriu, fara drept.

Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pedepse de pana la 20 ani de inchisoare.

Procurorii continua cercetarile, in vederea identificarii tuturor membrilor acestei grupari, dar si a consumatorilor!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO