I-au furat masina de 140.000 de euro, apoi i-au cerut 12.000 rascumparare


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 01:18
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

In aceasta situatie a fost pus un om de afaceri din Bucuresti, caruia hotii i-au luat un Porche Carrera, de 140.000 de euro, pe care a facut greseala sa-l lase cu motorul pornit si cheia in contact.

Povestea furtului a inceput in urma cu o saptamana, cand masina a fost luata de pe Bulevardul Decebal, din fata unui magazin. A doua zi, proprietarul a fost sunat de un individ care i-a spus ca daca nu plateste 12.000 de euro, autoturismul lui va fi scos din tara.

Speriat ca nu isi mai vede autoturismul si ca pierde banii de la asigurari pentru ca a lasat cheile in contact ,soferul s-a pregatit pentru rascumparare. Nu inainte, insa, de a anunta si politia.

Politistii au planuit in amanunt flagrantul. O saptamana i-au monitorizat pe hoti. Apoi s-au hotarat sa ii opreasca pe soseaua de centura a Ploiestiului Aveau nevoie sa-i blocheze in trafic, ca sa nu le scape. Asa ca au organizat un filtru si au asteptat.

Impreuna cu soferul au fost prinsi si doi complici care l-au ajutat sa duca o vreme masina la Oradea si eventual sa o treaca granita.

In spatele celor trei suspecti retinuti de politisti se afla un alt 4-lea individ care ar fi coordonat furtul. Acesta nu a fost prins.

Hoate prinse in plina actiune de politisti! Spargeau o masina
Planuri date peste cap! Au gonit cu masina furata si au ajuns la Politie
Hoti cu experienta! Au spart si 10 apartamente intr-o singura zi!
VIDEO PROTVPLUS.RO