Hotul puturos! A furat, si-a facut nevoile in fata altarului, a fost prins

Ultima actualizare: 12-04-2012 11:38
catuse

Localnicii dintr-o comuna din Bistrita-Nasaud sunt de-a dreptul revoltati. Un barbat care a intrat sa fure din biserica si-a facut si necesitatile fiziologice in fata altarului, spre groaza celor care au descoperit spargerea.

S-o culcat, a facut lipsa mare, a baut din vin, l-a prins clopotarul. Dormea pe doua scaune.
localnic
Barbatul, in varsta de 33 de ani, este de loc din judetul Cluj. Si-a facut un obicei sa ia la rand lacasurile de cult din zona, dar si din judetele invecinate.

Cauta bani si lucruri de valoare si de aceea a intrat si in bisericuta din Sarata.

A gasit in lacas doar 20 de lei, banii adunati de enoriasi pentru luminari, dar si doua sticle cu vin pentru impartasanie. Le-a dat pe gat dintr-o suflare si, toropit de somn, a adormit pe niste scaune. Asa l-a gasit dimineata clopotarul, care l-a dat pe mana politiei.

Un sacrilegiu. S-a facut slujba, am citit rugaciuni, e mare pacat. Si-a facut treaba inaintea altarului. O sa il caut, daca il inchide, sa vad ce se poate face cu el.
Lazar Cosman, preot
"Politistii au extins cercetarile si au stabilit ca barbatul este faptuitorul a inca doua furturi din bisericile ortodoxe. Barbatul sustine ca din cele trei biserici a sustras 1.400 de lei, iar dintr-o biserica din satul lui natal, Iclod, ar fi sustras 800 de lei," a declarat Claudia Creta, IPJ Bistrita-Nasaud.

Barbatul a fost arestat deja pentru 29 de zile si este cercetat pentru furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO