Barbatul decedat in accidentul de la Simeria, banuit de proxenetism


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 19:32
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Un accident de circulatie inspaimantator la Simeria, in care doi oameni au murit si alti doi au fost raniti, devine un posibil caz pentru ofiterii de la crima organizata.

Unul dintre cei care au pierit a fost inchis pentru proxenetism, iar anchetatorii vor sa afle acum, daca nu cumva facea iarasi trafic de carne vie. Si automat, un nou transport.

Toti cei din masina erau din Fagaras si mergeau in Italia. La un moment dat, masina a zburat de pe soseaua acoperita cu polei si s-a infipt intr-un copac. Barbatul de pe scaunul din dreapta, proxenet, dupa cum spun anchetatorii, si o tanara de 20 de ani, din spatele lui, au pierit pe loc.

Cealalta tanara aflata in masina, tot in varsta de 20 de ani, a ajuns la spital cu mainile si picioarele rupte si fracturi de bazin. Barbatul care se afla la volan a scapat cel mai usor, dar politistii nu il pot audia inca.

Medicii spera ca cei doi raniti sa supraveituiasca. De la ei pot afla anchetatorii daca barbatul care facuse inchisoare pentru proxenetism avea de gand sa le vanda pe tinere in Italia.
 

Tags: accidente, decese,

La un pas de moarte dupa ce masina i-a luat foc, in urma unui accident
Un student de 19 ani a murit. A intrat cu masina sub remorca unui camion
Un copil de 5 ani a murit calcat de masina. Rudele, gata sa linseze soferul
VIDEO PROTVPLUS.RO