Evacuare cu scandal! Proprietarii unui hotel nu-si pot intra in drepturi

Ultima actualizare: 05-11-2012 10:54

Scandal la Hotel Astoria miercuri dimineata. Firma care a cumparat imobilul a incercat sa-i scoata in strada pe angajatii CFR, dar nu s-au lasat dusi cu una cu doua.

Dupa ore in sir de negocieri, actiunea s-a amanat pentru a patra oara. Hotelul a fost cumparat prin licitatie, pentru o datorie de numai 17.000 de euro. Cei din Ministerul Transporturilor au inceput o ancheta in legatura cu aceasta tranzactie dubioasa.

Executorul judecatoresc s-a prezentat la hotel insotit de jandarmi. Numai ca, cei aflati in cladire, angajati ai firmei de turism feroviar din cadrul CFR, i-au invitat sa plece. Executorul judecatoresc a apucat sa sigileze totusi un birou si bucataria.

Actualul proprietar al hotelului este un dezvoltator imobiliar, care a cumparat Astoria cu doua milioane si jumatate de euro de la o firma de avocatura. Adica a dat de sase ori sub valoarea complexului, spun actualii angajati.

Astoria a apartinut firmei de turism feroviar din cadrul CFR. Imobilul are 1800 de metri patrati si opt etaje. Societatea a acumulat insa o datorie de 17.000 de euro la o firma de avocatura, asa ca hotelul a fost scos la licitatie.

Intr-o situatie similara se afla si complexul Astoria Snagov, pentru o datorie de doua milioane de lei acumulata la Primaria Snagov.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO