Scandal la biserica! Preotul si enoriasa: dragoste cu nabadai in altar!

Ultima actualizare: 15-10-2012 09:41

O enoriasa din Husi, judetul Vaslui, sustine ca l-a surprins pe preot in timp ce se iubea cu o femeie chiar langa sfantul altar. Scandalul este insa mult mai mare!

Femeia care a facut dezvaluirea afirma si ca slujitorul bisericii i-ar fi starnit pe credinciosi impotriva ei si chiar l-ar fi pus pe unul sa o bata drept invatatura.

Batrana spune ca a incremenit cand i-a vazut pe cei doi aproape goi chiar langa altar. Femeia isi uitase o farfurie dupa o pomana si s-a intors in lacas s-o recupereze. Asa i-ar fi suprins pe amanti.

Parintele, in varsta de 33 de ani, n-a fost de gasit in parohie. A lasat insa mesaj prin enoriasi ca nu vrea sa vorbeasca. In apararea lui vine femeia in varsta de 51 de ani cu care s-ar fi iubit in Casa Domnului. "Eu am ajutat foarte mult biserica, preotul imi e ca si un fiu si nu inteleg de ce s-au gandit sa-mi scoata mie vorbele astea. Nu am facut nimic niciodata, am baieti mari cat preotul", spune femeia acuzata.

Batrana spune ca s-a hotarat sa dea in vileag pacatul dupa ce a fost hartuita si lovita cand a vrut sa mearga la slujba. Chiar sotul femeii cu care parintele s-ar fi iubit ar fi strans-o de gat si i-ar fi fisurat o coasta. Femeia a ajuns chiar la spital, in Husi, si are si un certificat medico-legal dovada.

Batrana si-a spus versiunea si la Episcopie si asteapta masurile. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO