Doi pescari din Braila si-au gasit sfarsitul in apa rece a Dunarii

Dată publicare: 08-01-2009 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 04:41


Barbatii se intorceau acasa, de la o petrecere de Craciun a lipovenilor de pe celalalt mal al fluviului. Barca in care se aflau s-a rasturnat, iar cei doi nu au mai avut nicio sansa sa inoate in apa care are putin peste 0 grade


Disparitia celor doi pescari, in varsta de 38 si respectiv 42 de ani, a fost semnalata de cativa colegi cu care ei au stat de vorba, inainte sa se urce in barca. 

Dupa cateva zeci de minute, oamenii au observat ca masina celor doi, aflata pe celalat mal al Dunarii, este in continuare in acelasi loc si nici urma de barca. 

Colegii celor doi au intrat in panica, mai ales ca valurile erau foarte mari si au plecat imediat in cautarea lor. L-au gasit inghetat pe barbatul in varsta de 42 de ani. La mal ii asteptau o echipa de medici, care insa nu l-a mai putut ajuta.

Trupul celuilalt barbat este de negasit. Sansele ca el sa mai fie in viata, spun anchetatorii, sunt minime, pentru ca apa Dunarii are 2 grade. La o asemenea temperatura, chiar si cineva cu experienta intepeneste pe loc. 

Pentru ca in Braila nu sunt scafandrii care sa plece in cautarea pescarului, oamenii asteapta acum ca trupul acestuia sa iasa singur la suprafata. 

Un alt barbat a murit de frig pe malul Dunarii, chiar de ziua lui!

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO