Cristi Chivu s-a ales cu o cicatrice monstru dupa operatia la cap!

Ultima actualizare: 02-10-2012 15:49

"Traiesc a doua viata!". Par vorbe mari, insa Cristi Chivu chiar crede cu tarie ca i s-a intamplat un miracol, dupa accidentarea sinistra de care a avut parte acum o luna, pe teren.

Capitanul nationalei a acceptat ca jurnalistii de la Gazetta dello Sport sa il fotografieze cu cicatricea, ramasa dupa operatie.

Fundasul Cristian Chivu a declarat si ca i-a fost teama ca ar putea muri in timpul operatiei la cap si ca si-a dat seama imediat ca este vorba de o accidentare grava.

Chivu a povestit publicatiei citate tot ceea ce a simtit in momentul accidentarii si pe drumul spre spital, jucatorul roman recunoscand faptul ca si-a dat seama ca este vorba despre o accidentare grava. "In momentul impactului, nu am auzit un zgomot care sa semene cu cel facut de un cap spart. Insa senzatia de teama am simtit-o imediat. Mi-am dat seama imediat ce s-a intamplat, pentru ca am simtit o gaura in cap. Am inteles imediat ca ma vor opera, iar medicul Combi (n.r. - responsabilul departamentului medical de la Inter Milano, Franco Combi) a avut atitudinea potrivita atunci cand mi-a confirmat ca trebuie sa ma operez, chiar in timp ce ne aflam in ambulanta", a spus Chivu.

Intrebat cum a rezistat, romanul a adaugat ca " atunci cand esti supus unei operatii la cap, te gandesti chiar si ca nu te vei mai trezi. Am fost un pacient bun si am incercat sa raman calm si sa-mi calmez sotia. Am chemat-o si i-am spus: «Stai linistita, am doar putin sange sub piele, acum il vor scoate si diseara voi fi acasa. Stiam ca este o minciuna. "

Citeste mai multe pe www.sport.ro!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO