Criminal in serie la Suceava. Viola femei, le ucidea si le ardea casele

Ultima actualizare: 06-11-2012 16:00

Politistii din Suceava incearca sa descifreze o minte criminala. Ei l-au prins dupa o urmarire maraton pe un barbat de 30 de ani, suspectat de doua crime si doua tentative de viol.

Azi-noapte a ucis o femeie in varsta de 53 de ani, i-a aprins locuinta si nu s-a lasat prins pana cand nu a auzit focuri de arma.

Politistii au pornit pe urmele suspectului, ghidati de descrierile unor martori. Zeci de jandarmi si politisti l-au cautat ore bune pana cand, spre dimineata, un ofiter de la interventie rapida a reusit sa-l prinda dupa ce sarise in raul Moldova, ca sa scape de urmaritori.

A tras chiar si cateva focuri de arma inainte sa puna mana pe el. Anchetatorii cred ca el este autorul altor trei fapte. Il banuiesc ca a ucis o femeie de 42 de ani care a fost gasita fara viata intr-un canal de scurgere, dupa ce fusese strangulata si violata. Dar si ca a incercat sa violeze alte doua femei, in ultimele saptamani.

Neculai Musca este cel care a semanat teroare in ultima vreme, in trei localitati. Oamenii legii il aveau in cercul de suspecti de cand a aparut prima victima.

O alta femeie in varsta de 68 de ani a scapat acum doua zile de o moarte sigura dupa ce s-a prefacut ca e moarta in mainile barbatului care incerca sa o violeze. Atunci suspectul a plecat din casa ei, dar nu inainte sa-si lase semnatura: a aprins locuinta.


Barbatul retinut acum a iesit din puscarie in urma cu zece luni. Mai avea de executat doi ani, pentru viol, dar a fost eliberat conditionat. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO