Crima socanta in Reghin: si-a ucis fiul de 13 ani, apoi s-a sinucis

Ultima actualizare: 07-10-2012 22:52

Nimeni nu stie ce-a fost in mintea unui barbat de 67 de ani din Reghin, care si-a ucis copilul, un baiat firav de 13 ani, apoi si-a luat viata.

I-a gasit fara suflare celalalt fiu, cu patru ani mai mare. Anchetatorii credeau ca au vazut raul in toate formele lui, dar, dupa aceasta crima, si-au schimbat parerea.

Era sange in toata casa, iar cel mic s-a luptat sa scape de parintele lui. Din pacate, n-a reusit si nu a fost nimeni in preajma, ca sa-l ajute.

Crima a fost descoperita de adolescentul de 17 ani, fratele mai mare al copilului ucis. Cel mic zacea plin de sange pe o canapea, iar tatal sau pe jos, si el fara suflare. Baiatul a fugit imediat la vecini dupa ajutor.

Barbatul, in varsta de 67 de ani, divortase in urma cu un an de sotia lui, asistent medical. Stabilisera ca baiatul cel mic sa ramana la mama, iar cel mare la el.

In acest weekend, copilul de 13 ani venise in vizita la tatal lui. De sambata, vecinii nu au mai vazut pe nimeni iesind din casa. La un moment dat, unul dintre ei a mers pana la geamul casei si a vazut sange pe perdea. Atunci l-a chemat pe fiul cel mare sa vada ce s-a intamplat.

Criminalistii au gasit sange in toata casa, de la parter pana la etaj, acolo unde s-a produs crima. Tatal si-a ucis copilul cu trei lovituri de cutit in zona inimii, dupa care s-a sinucis, cred anchetatorii.

Prima ipoteza ar fi ca barbatul ar fi suferit o depresie dupa divort.

Desi baiatul de 17 ani locuia cu tatal lui, duminica a decis sa-i lase pe cei doi singuri. Acum este la spitalul de psihiatrie, unde medicii incearca sa-l ajute sa depaseasca socul prin care a trecut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO