Drama la Costinesti: tanara de 22 de ani in coma dupa ce a cazut de la etaj

12-08-2009 00:00

UPDATE: Cu trupul frant si hemoragie pe creier - astfel a ajuns la spital o tanara animatoare de pe litoral. Fata de 22 de ani a fost gasita in coma, in exteriorul apartamentului pe care il inchiriase la Costinesti.

"Am auzit-o vorbind tare la telefon, apoi parea ca vrea sa treaca peste balustrada balconului si a picat". Suna dur, dar sunt declaratiile pe care le-au facut la politie cativa trecatori, martorii unei scene greu de privit. Tot ei au sunat si la 112. Langa trupul fara vlaga, politistii au gasit o sticla de bautura.

Fata este animatoare intr-un club, dar si pe o plaja din Neptun. Marti noapte era libera. Iesise sa se distreze in Costinesti, cu prietenul ei si cativa amici, baieti si fete. Ar fi baut, pentru ca apoi ea sa se certe cu iubitul. Pe la 3 dimineata a plecat brusc spre apartamentul pe care il inchiriase in statiune. O ora mai tarziu a fost gasita in coma.

Fata, de loc din Cluj, era in stare grava. Dupa ce i-au audiat pe martori, politistii sunt siguri ca tanara nu a fost aruncata de la etaj. In plus, usa apartamentului era inchisa pe dinauntru.

Politistii spun ca verifica daca fata s-a aruncat cu buna stiinta de la balcon ori si-a pierdut echilibrul. Nu exclud insa ca tanara sa nu fi fost lucida. Asa ca incearca sa afle in urma unor examinari toxicologice cat de mult bause sau daca nu cumva inghitise si alte substante.

Pe de alta parte, iubitul ei, dar si prietenii care i-au fost alaturi marti noapte vor fi audiati rand pe rand.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO