12 ore de ninsoare fara pauza la Constanta! Drumurile, disparute sub zapada

13-12-2009 00:00

Iarna s-a aratat ca un vis urat, exact acolo unde nu-si avea locul: pe litoral. Prima ninsoare, cazuta sambata noapte, 12 ore fara pauza, i-a innebunit pur si simplu pe soferi.

 

Drumurile au disparut sub zapada, iar din cauza viscolului n-au mai vazut nimic nici la o aruncatura de bat. A fost prima proba de rezistenta si pentru politisti, iesiti in ger sa dirijeze circulatia.

Cu un vant care a batut cu peste 70 de kilometri pe ora de iti muta masina si cu o sosea inghetata in fata ochilor, multi au avut impresia ca nu vor scapa teferi din infernul alb.

Vantul puternic a inceput sa viscoleasca zapada care cadea de dimineata. Cel mai greu a fost pentru soferi, care au fost nevoiti sa circule cu 30 de kilometri la ora, ca sa nu provoace accidente.

Cum riscul ca un autoturism fara roti de iarna sa iasa in decor este urias, politistii si-au facut aparitia. Deocamdata, au incercat sa vina cu sfaturi.

Ninsoarea s-a oprit in cele din urma, insa va reveni in forta la jumatatea saptamanii viitoare, avertizeaza meteorologii.


VIDEO PROTVPLUS.RO