Copil de 6 ani in coma, dupa ce a cazut de pe remorca unui tractor

Dată publicare: 19-11-2008 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 02:25


Lasat nesupravegheat de parinti, un baiat de 6 ani, din judetul Satu Mare, a ajuns in stare foarte grava, pe un pat de spital.

Totul, dintr-o joaca periculoasa: s-a catarat pe remorca unui tractor aflat in mers, dar s-a dezechilibrat si s-a izbit violent cu capul de caldaram.

Copilul si sora lui, cu doi ani mai mare, se intorceau de mana de la magazinul din sat. La un moment dat, baiatul s-a smuls de langa fetita si s-a catarat pe remorca tractorului. In urmatoarea secunda, era pe jos, cu capul zdrobit.

Sora copilului s-a speriat cumplit cand l-a vazut nemiscat, intr-o balta de sange. A inceput sa strige ca din gura de sarpe dupa ajutor.

Asistenta medicala din sat i-a dat baiatului primele ingrijiri, apoi, o ambulanta l-a preluat si l-a dus la Spitalul Judetean din Satu Mare. Medicii de acolo au decis insa ca cel mai bine ar fi sa il transfere la Neurochirurgie in Baia Mare.

Cand s-a intimplat accidentul, niciun adult nu era prin apropiere, ca sa-l impiedice pe copil sa se catere pe remorca. Nici soferul tractorului nu a vazut ce se intampla.

Politistii spun ca nenorocirea ar fi putut fi evitata, daca parintii nu si-ar fi lasat copiii singuri pe strada.

Medicii din Baia-Mare i-au anuntat pe parintii baiatului ca acesta a iesit din coma si ca sunt sperante sa-si revina.


VIDEO PROTVPLUS.RO