Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges, va fi cercetat in libertate

Ultima actualizare: 11-09-2012 16:10

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, acuzat de fraudarea a 900.000 de euro, bani din  fondurile europene, va fi cercetat in libertate.

Magistratii Curtii de Apel Pitesti au admis recursul avocatilor lui Constantin Nicolescu si au dispus luarea masurii de a nu parasi tara timp de 30 de zile, masura instantei fiind definitiva, iar inculpatul urmand sa fie pus de indata in libertate

In momentul citirii deciziei de catre presedintele completului de judecata, rudele sefului Consiliului Judetean Arges au aplaudat.

Nicolescu a lesinat saptamana trecuta, cand a fost anuntat ca va fi arestat preventiv. El a suferit o interventie pe cord deschis la spitalul Floreasca, iar acum este internat la sectia ATI.

Constantin Nicolescu este constient, vorbeste, starea lui este in usoara ameliorare la trei zile dupa operatia pe cord deschis, dar mai ramane conectat la aparate, fiind sub monitorizare continua in sectia TI a Clinicii de Chirurgie Cardiaca a Spitalului Floreasca, a spus medicul Serban Bradisteanu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO