Ce tupeu! Au furat banii din casa de marcat cand vanzatoarea nu era atenta

Ultima actualizare: 11-07-2012 20:33
Furt magazin

Cu un tupeu incredibil, un barbat insotit de prietena lui a reusit sa fure 1700 de lei din casa de marcat a unui supermarket din Timisoara.

Au profitat de naivitatea vanzatoarei care i-a lasat singuri langa casa de marcat pret de cateva clipe. Suficient cat sa puna mana pe bani. In lipsa ei insa, camerele de supraveghere au surprins momentul furtului.

Totul s-a intamplat cu putin timp inainte de inchiderea magazinului cand inauntru nu mai extista nici un client. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tinerii intra relaxati in centrul comercial si o roaga pe vanzatoare sa le aduca din magazie un bax de apa. Tanarul profita de neatentia vanzatoarei, intra dupa tejghea, deschide casa de marcat si ia banii. Ii spune apoi femeii ca s-a razgandit si nu mai cumpara apa. Iese apoi din supermarket insotit de prietena lui, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Furtul a fost sesizat o ora mai tarziu, atunci cand vanzatoarea a facut monetarul. Dupa ce au vazut cata incredere le-a oferit clientilor, patronii magazinului au concediat-o pe femeie. Acum politistii incearca sa dea de urma hotilor cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO