Ce mai fura hotii din Capitala? Franele de la lifturi

Dată publicare: 27-03-2010 00:00
Dată actualizare: 26-10-2012 06:14


Daca aveati cumva impresia ca ingeniozitatea hotilor a ajuns la limita si nu mai stiu ce sa mai fure, va inselati. Sunt in Bucuresti indivizi atat de disperati si inconstienti, incat au ajuns sa fure si franele lifturilor.

S-a intamplat intr-un bloc de pe un bulevard central. Ce nu au stiut suspectii este ca au fost surprinsi in toata splendoarea lor de niste camere de supraveghere.

Doi tineri au patruns in imobil putin dupa ora 18. Unul dintre ei avea in spate un rucsac, din cate se pare gol. Indivizii s-au indreptat spre lift si au urcat. Au trecut apoi si prin dreptul unei camere instalata la ultimul etaj.

Zece minute mai tarziu sunt surprinsi de aceleasi dispozitive coborand. Cu rucsacul plin de aceasta data. Ies din cladire ca si cand ar fi de-ai locului.

In tot acest timp, o femeie a luat liftul. A simtit ca aparatul se zdruncina din toate cablurile. Din fericire, a ajuns cu bine la parter. Locatarii sunt convinsi ca au fost aproape de o mare nenorocire.

Oamenii au pus mana de la mana 1.300 de lei si au cumparat piesa lipsa. Au facut plangere si la politie, iar acum asteapta rezultate. Reprezentantii ISCIR au inceput si ei investigatia lor.

Suspectii sunt cercetati deocamdata in libertate. Cel mai probabil, piesa, care cantareste 7 kilograme, a fost vanduta la fier vechi pentru un pret derizoriu.

Tags: furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO