"Cavalerul inflamabil"! A luat foc din greseala, la un spectacol medieval

Ultima actualizare: 06-04-2012 13:09

Un spectacol medieval a fost intrerupt de un accident stupid, la Medias: unul dintre cavaleri a atins o galeata din decor in care fusese facut focul si a fost cuprins de flacari.

Cu hainele arzand s-a trantit la pamant, in vreme ce spectatorii au aplaudat, crezand ca totul face parte din scenariu. Abia cand au vazut ambulanta, au inteles ca au fost martorii unei drame.

"In timpul spectacolului unul dintre cavaleri a atins o galetusa cu ulei si aceasta l-a improscat pe celalalt coleg pe pantaloni si pe partea inferioara a costumului de piele pe care il purta", explica Paul Micu, presedintele Asociatiei Gladus.

Tanarul a fost cuprins imediat de foc si a fugit catre colegii aflati pe margine care au incearcat sa stinga flacarile. In acest timp, spectatorii s-au aratat foarte incantati de ceea ce credeau ca este regie.

Tanarul cavaler a fost dus la spital, unde medicii i-au curatat si pansat ranile. Trebuie sa se refaca repede: vineri, Adrian trebuie sa fie la Festivalul Medieval de la Sighisoara, cu acelasi spectacol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO