Cat pe ce sa arda de vie!

Ultima actualizare: 22-09-2012 22:22

Femeia a fost salvata in ultimul moment, dupa ce garsoniera ei a fost cuprinsa de flacari violente. Un vecin si-a facut curaj si i-a sarit in ajutor.


Femeia  a ajuns la spital intoxicata cu fum, dar fara nici o arsura pe corp. Incidentul s-a produs intr-un bloc ocupat in mare parte de pensionari.

Batrana, care locuia singura, aprinsese o lumanare ornamentala ramasa de la Craciun si, cum nu se simtea prea bine, s-a intins un pic in pat.

A adormit si nu a observat ca de la lumanare care ardea au luat foc niste ornamente din carton si flori uscate aflate pe masa. Apoi flacarile s-au extins si au cuprins toata camera.

Cand s-a trezit, intreaga garsoniera ardea si ea abia mai putea respira din cauza fumului. A strigat disperata dupa ajutor, si norocul ei a fost ca un vecin a intervenit imediat si i-a salvat viata.

Alertati de vecini, pompierii au ajuns imediat la locul incendiului si au reusit sa stinga focul inainte sa se extinda si in apartamentele vecine.

Batrana si-a revenit la spital si nu a avut nevoie de internare. Din pacate, in casa ei nu se mai poate locui acum, asa ca femeia se va muta la fiul ei, pana cand isi va reface locuinta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO