Casa de schimb valutar, sparta ziua. Nimeni nu a vazut nimic

Ultima actualizare: 28-10-2012 02:20

Fara frica de nimic, niste hoti au asteptat zorii zilei ca sa dea o lovitura la o casa de schimb valutar din Turda. Cu putin timp inainte ca angajatii sa vina la serviciu, ei au taiat cablurile de la sistemul de alarma si au intrat nestingheriti inauntru.

Au plecat apoi cu peste 20.000 de lei, dar si cu o suma in valuta.

Casa de schimb valutar se afla chiar in centrul orasului. In aceeasi cladire este si o firma de optica medicala, a carei angajata a observat yala sparta, atunci cand a venit la serviciu.

Femeia s-a uitat pe geam, inauntru, si a vazut ca si usa de la casa de schimb este fortata. Asa ca nu a mai intrat in cladire si a sunat imediat la 112.

Politistii si criminalistii au venit la fata locului si au luat probe. Ei au gasit seiful spart si niciun ban inauntru. Hotii au furat toate incasarile - peste 20.000 de lei si aproximativ 2.100 de euro si 400 de lire sterline.

Desi zona este intens circulata, nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic.

Casa de schimb avea supraveghere video si era abonata la o firma de paza. Hotii au taiat insa cablurile de alimentare de la sistemul de alarma, de cum au patrus inauntru. Si, desi firma care asigura paza sustine ca monitoriza totul cu un GPS, nu poate sa explice de ce acesta nu a functionat.

Polistii au strans probe din casa de schimb sperand ca vor gasi astfel vreo pista spre suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO