Barbatul gasit mort pe o strada din Pitesti, ucis de fostul coleg de celula

09-12-2009 00:00


O cearta izbucnita la un joc de noroc a dus la o crima infioratoare comisa duminica seara, la Pitesti, unde trupul unui barbat a fost gasit in strada.

 

Asta au aflat politistii de la principalul suspect, pe care l-au arestat merti. Individul, de-abia iesit din inchisoare, este chiar fost coleg de celula al victimei. Le-a dezvaluit anchetatorilor ca s-a napustit asupra victimei, din cauza unei dispute, la o partida de barbut.

Ucigasul are 32 de ani si si anul acesta a iesit din inchisoare, unde si-a ispasit pedeapsa pentru viol si furturi. Acum, cu seninatate, a dezvaluit ca duminica seara l-a omorat pe fostul sau coleg de celula. El spune ca l-a injunghiat cu un cutit, apoi s-a napustit cu mainile goale asupra barbatului.

Politistii au gasit victima in strada. Suspectul le-a spus ca a transportat trupul neinsufletit cu o caruta si ca l-a abandonat acolo. Apoi i-a dus pe anchetatori la locul crimei. Tanarul a povestit ca l-a invitat pe barbat acasa la el si acolo a izbucnit scandalul.

Vestea ca fostul puscarias a ajuns din nou in mainile politistilor a ajuns si la urechile vecinilor. Mama suspectului spune ca si ea a avut de patimit din cauza fiului sau.

Suspectul risca o pedeapsa de pana la 20 de ani de inchisoare, pentru omor.

Tags: violente, decese,

VIDEO PROTVPLUS.RO