Barbat de 55 de ani, ucis de un turture de aproape un metru!


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 03:45
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Bucata uriasa, neluata de nimeni in seama, s-a desprins vineri dimineata de la etajul 4 si l-a lovit in cap pe bietul pieton din Iasi. O ora au durat operatiunile de resuscitare, apoi medicii s-au declarat infranti.

 

Scenele s-au derulat la cateva strazi distanta de locul in care, acum doua zile, tot un turture, tot prabusit de pe un imobil, a ranit grav o femeie.

Anuntati de trecatori, medicii au venit imediat. L-au gasit inconstient pe barbatul lovit de turture si au incercat cu indarjire sa-l readuca in simtiri. S-au dovedit neputinciosi.

Alti turturi uriasi stateau sa cada de pe acelasi bloc. Ingroziti, pietonii s-au intors din drum. Locatarii s-au aratat indignati de faptul ca autoritatile nu au curatat gheata de pe blocul lor. Legea spune insa clar: este obligatia proprietarilor sa aiba grija de cladire.

Pe de alta parte, administratorul de bloc sustine ca i-a cerut presedintelui asociatiei de locatari sa curete gheata, dar n-ar fi primit un raspuns.

Politia a inceput ancheta care va stabili cine plateste totusi pentru moartea omului, care doar s-a aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit.

Tags: accidente,

Lac urias pe un bulevard din Iasi! S-a spart conducta
Pescuitul la copca, extrem de periculos acum! Un barbat si-a pierdut viata
Accident inspaimantator in Ajunul Craciunului. Patru oameni au murit
VIDEO PROTVPLUS.RO