Bancomat taiat cu flexul la Timisoara. Hotii au furat 43.000 de lei

Ultima actualizare: 12-07-2012 04:28

Un bancomat montat intr-o firma din Timisoara a fost marti noaptea tinta hotilor. Intrusii au sarit gardul in curtea firmei, au fortat o usa de lemn si au patruns in incaperea in care se afla ATM-ul.

Apoi au taiat bancomatul cu un flex si au furat casetele de valori in care se aflau peste 43.000 de lei.

"Politia a fost sesizata prin serviciul 112 despre faptul ca un bancomat de pe strada Stefan cel Mare din Timisoara a fost spart. Criminalistii au luat amprente si acum incearca sa dea de urma autorilor", a declarat inspector Mihaela Papa, purtator de cuvant IPJ Timis.

Misiunea politistilor este mult ingreunata pentru ca in zona nu sunt camere de supraveghere video.

Cu toate ca unul dintre paznici a dat nas in nas cu doi indivizi in curtea firmei, nu a avut curiozitatea sa verifice daca totul in zona este in regula. Si-a dat seama ca a trecut practic pe langa hoti de-abia miercuri dimineata, atunci cand a vazut usa sparta si incaperea ravasita. Atunci a dat si alarma, insa hotii erau deja departe.

Oamenii legii incearca in baza descrierii facute de paznic sa realizeze portretul robot al celor doi atacatori. Reprezentantii bancii au stabilit prejudiciul si spun ca suma furata ar fi putut sa fie mult mai mare daca hotii ar fi dat lovitura in urma cu cinci zile, atunci cand bancomatul a fost alimentat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO