Incident aviatic la Timisoara! O aeronava Carpatair, intoarsa din zbor

Dată publicare: 05-05-2009 00:00
Dată actualizare: 29-09-2012 04:36


UPDATE: Avionul a aterizat de urgenta, la 20 de minute dupa ce decolase. 48 de pasageri care mergeau spre Iasi s-au speriat de moarte, dupa ce echipajul i-a anuntat ca se vor intoarce din cauza unor probleme tehnice.

Unul dintre capacele motorului din dreapta al aeronavei se desprinsese, spun reprezentantii companiei aeriene, cel mai probabil pentru ca nu fusese bine prins.

Decolarea a fost fara probleme, insa cateva minute mai tarziu pilotii au sesizat ca unul dintre senzori avertiza despre o problema la bord si au decis, conform procedurilor, sa se intoarca la sol.

Dupa 20 de minute aeronava a aterizat inapoi la Timisoara, in siguranta, iar pasagerii au fost transferati intr-un alt avion identic, care a plecat apoi spre Iasi si a aterizat acolo putin dupa ora 18:00, fara probleme.

Oficiali ai companiei Carpatair si ai aeroportului Timisoara spun ca incidentul nu a pus in pericol siguranta pasagerilor, iar motorul respectiv, de pe partea dreapta a avionului, nu a fost avariat si putea functiona fara probleme chiar si in lipsa acelui panou de protectie.

Vezi imagini de la incidentul aviatic de pe aeroportul din Timisoara

Vezi aici o ANIMATIE cu avionul intors din zbor la Timisoara!


VIDEO PROTVPLUS.RO