Averi stranse din mita! Trei angajati ai DSV, arestati

Ultima actualizare: 08-04-2012 01:57

Din birourile lor comode, un sef de serviciu si doi inspectori ai Directiei Sanitar Veterinare au ajuns direct in arest. Aici risca sa ramana in urmatoarele 29 de zile.

Alti sase angajati din aceeasi institutie sunt cercetati in libertate, printre ei si doi directori acuzati de luare de mita.

Doina Lupu - directorul directiei Sanitar Veterinare Bucuresti. Procurorii spun ca dincolo de aerul de functionar intransigent, s-ar ascunde de fapt un angajat corupt care ar fi luat mita de la patroni si administratori de firme. Si nu o singura data ci de patru ani incoace. Lucru contestat de aparatorul doamnei Lupu.

Doina Lupu castiga conform declaratiei de avere 15.000 de lei pe an, adica vreo 1200 de lei pe luna. Si totusi cu ajutorul familiei probabil, a reusit sa stranga o mica avere. Are un teren in Poiana Brasov si altul la Crevedia, doua apartamente in Bucuresti si doua doua autoturisme de lux.

In timp ce parchetul anticoruptie formuleaza acuzatii grave, la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara nu a inceput inca o ancheta interna. Suspectii s-au declarat de la bun inceput nevinovati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO