Au intors mortul de la groapa ca sa-i faca autopsia!

Ultima actualizare: 15-09-2012 16:50
Cosciug

Politistii din Timis au intrerupt inmormantarea unui om si au stabilit ca barbatul din cosciug nu murise din cauze naturale, asa cum se credea, ci a fost victima unui accident de circulatie.


Au inceput imediat o ancheta si au si retinut si un suspect. Culmea este ca pe certificatul de deces al barbatului medicul legist trecuse negru pe alb infarct.

Apropiatii veniti sa il conduca joi pe ultimul drum pe barbatul de 80 de ani au ramas inmarmuriti cand au vazut politistii intrand pe poarta. Acestia au intrerupt inmormantarea pana astazi, cand s-a facut autopsia.

Politistii au primit niste informatii cum ca batranul ar fi fost lovit de o masina, chiar in ziua in care s-a stins. La volan s-ar fi aflat un vecin, care nici macar nu are carnet de sofer, si care l-ar fi dus apoi acasa. Acolo, batranul s-a plans rudelor de dureri in piept, insa oamenii au pus asta pe seama batranetii, pentru ca nu avea rani vizile. 

Doua ore mai tarziu insa, barbatul a murit. Necropsia facuta de medicii legisti a confirmat banuiala politistilor: barbatul nu murise de infarct, asa cum s-a crezut, ci din cauza unei hemoragii interne, provocate de accidentul rutier. 

Rudele spun ca nu si-au dat seama ca batranul ar fi grav ranit, asa ca nu l-au dus la spital.

Suspectul a fost imediat retinut. Sotia lui sustine insa ca acesta doar l-a dus pe batran acasa dupa ce l-a gasit zacand pe strada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO