Au furat 1,5 miliarde de lei in 15 ore!

Dată publicare: 30-06-2009 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 09:09


Proba de vointa din partea unor tineri, care timp de 15 ore au perseverat si au reusit sa sparga bacomatul unui banci. O vreme, a meritat efortul, pentru ca dupa atata truda au furat in jur de 1,5 miliarde de lei, adica o mica avere.


Trezindu-se bogati dintr-o data, si-au luat numai masini scumpe si au umblat prin baruri de renume, la brat cu femei frumoase. Asta pana le-a luat urma politia. Operatiunea s-a intins pe o jumatate de an.

Povestea acestei retele de talhari are toate elementele unui roman politist de duzina. Hotii au ochit o frizerie din sectorul 4, in care fusese instalat un bancomat:

Nostim este ca dupa multe ore in care baietii au incercat sa sparga cutia de bani, li s-a facut foame. Doi dintre ei au ramas la munca de jos, iar ceilalti doi au dat o fuga pana la alimentara din colt. Au fost filmati de camerele de supraveghere, in timp ce achitau mancarea si se intorceau in frizerie.

Politistii de la investigatii criminale din sectorul 3 au mirosit repede ca au de-a face cu niste cunostinte mai vechi. Hotii din aceasta grupare distrug intotdeauna casele de bani si iau masa in timpul "serviciului". Unul mai gusta si un vin alb in timp ce taia bancomate.

Trei au fost prinsi la inceputul anului in flagrant. Dadeau o lovitura la o casa de amanet. Ajunsi in arest, au povestit ca toti banii "castigati" i-au investit in masini si distractii. Cel de-al patrulea a fost saltat marti dimineata.

Barbatii si-au facut mana cu furturi de fier vechi, spargeri in sedii de firme si locuinte. O vreme s-au antrenat in vestul Europei de unde au venit "specializati" in bancomate si seifuri. Cel putin trei au golit pana acum.

Tags: furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO