Atentie, cad geamuri peste elevi! Avem scoli vechi si tot mai nesigure

Ultima actualizare: 20-03-2012 17:17

De asta s-a convins si un elev de 15 ani din Galati, caruia pur si simplu i-a cazut in cap, in timpul orei, o fereastra cu o rama din lemn, veche de 47 de ani.


Fereastra nu era prinsa in balamale, ci in cateva cuie batute in rama de lemn. In momentul in care doua eleve au deschis usa clasei, s-a facut curent, iar cadrul care tinea geamul a cedat si a cazut peste elev.

Baiatul a ajuns la spital, dar se poate spune ca a avut mare noroc. Are doar o taietura la mana dreapta, dar care nu-i pune in pericol viata. Pe langa rana de la mana, elevul a acuzat si dureri puternice de cap. Conducerea Inspectoratului Scolar a inceput imediat o ancheta, iar directorul liceului a fost obligat sa securizeze toate ferestrele scolii.

Parintii copilului spun ca nu vor da liceul in judecata si ca sunt fericiti ca incidentul nu a avut urmari mai grave. Conducerea liceului s-a angajat totusi sa schimbe toate ferestrele de indata ce va avea bani. Spera totusi ca acest incident sa convinga autoritatile sa acorde cat mai repede finantarea pentru reabilitarea scolii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO