Asasinul de la Cernavoda, la un pahar de vorba cu victimele, de Revelion

Ultima actualizare: 07-06-2012 06:28

Complicatul dosar al crimelor de la Cernavoda mai are doar unn semn de intrebare. Unde este trupul tanarului care se presupune ca si-a inecat sotia in Dunare, aproape in acelasi timp ce socrii lui erau ucisi de cel mai bun prieten al sau.

Nici cautarile de sambata n-au dat vreun rezultat. Intre timp, continua sa iasa la iveala detalii socante.

In noaptea de Revelion, cel acuzat de dubla crima a baut impreuna cu victimele sale, chiar in casa unde peste cateva zile le ascundea cadavrele.

Pentru a treia oara, anchetatorii au cautat corpul lui Bogdan Mitu, tanarul despre care stiu ca si-a inecat sotia in canalul Dunare-Marea Neagra.

Cautarile s-au extins pe o zona mai larga 10 kilometri, intre ecluza Cernavoda si canalul de scurgere al centralei nuclear-electrice.

Trupul barbatului ar fi putut sa fie dus de curenti mult mai departe de locul unde a intrat si el in Dunare ori sa se fi prins in stufarisul de langa mal. Cert este ca dupa sase ore de cautari, operatiunile au fost intrerupte.

In tot incurcatul caz al crimelor de la Cernavoda exista coincidente si detalii uluitoare.

Sotii Garoafa au petrecut de Revelion in camera in care dupa cateva zile a fost macelarit unul dintre ei. Calaul le-a fost alaturi impreuna cu prietenul cel mai bun si sotia acestuia.

Familia tanarului de 30 de ani, care a marturisit uciderea sotilor Garoafa, incearca sa afle pe cont propriu adevarul si sa-l salveze de inchisoarea pe viata pe Gheorghe Deli Iorga.

Pentru anchetatori, insa, dosarul este ca si inchis. Au un suspect care a si marturisit crima.

Dosarul Cernavoda. Povestea celor mai sangeroase crime ale anului

Cine este Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare?

Cazul de la Cernavoda: Sotii Bogdan si Gabriela au dus o existenta dubla

Crimele de la Cernavoda: afla ce sustine singurul martor-cheie

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO