Tata si fiu, morti dupa ce au cazut intr-un put adanc si plin de gaze

12-08-2009 00:00

UPDATE: Destinul a lovit fara mila miercuri o familie de oameni asezati din Arges. Un barbat de 46 de ani si fiul lui de 17 au sfarsit sub ochii rudelor intr-o fantana, pe care au incercat sa o curete.

S-au dus unul dupa celalalt in putul extrem de adanc si plin de gaze. S-au sufocat si n-au mai avut nicio sansa sa se intoarca la aer curat. Innebunita de durere, cea care le-a fost sotie si mama s-a prabusit in clipa in care medicii au anuntat-o ca niciunul nu mai respira.

Potrivit anuntului facut la numarul de urgenta, s-a aflat ca un tanar de 17 ani este blocat intr-o fantana din localitatea Micesti. Cel care a dat telefon s-a speriat insa atat de tare de cele vazute, incat a uitat sa spuna ca in putul respectiv se aflau de fapt doua persoane, baiatul si tatal acestuia.

Cateva minute mai tarziu un echipaj de interventie si cinci ambulante au ajuns la fata locului. Salvatorii s-au miscat extrem de repede. Au realizat ca in fantana erau gaze, asa ca au incercat sa le dea captivilor masti de oxigen. Nu au reusit sa ii traga si la suprafata.

Cu ajutorul unui scripete, primul eliberat a fost Toma. De altfel, el a cazut initial in fantana pe care o curata impreuna cu tatal lui. Cand a vazut ca pustiul nu-i raspunde, barbatul a intrat sa-l salveze. S-a sufocat fulgerator la peste 10 metri adancme. A cazut astfel peste fiul pe care spera sa il ajute.

10 minute mai tarziu, pompierii l-au scos la aer curat si pe barbat. Nu dadea niciun semn de viata, si totusi doctorii l-au resuscitat 45 de minute, pe ceas.

Apoi a venit si verdictul neiertator. Niciunul nu mai traieste. Mama baiatului a lesinat cand a realizat ca intr-o sigura zi a ramas fara sprijin: i-au murit si barbatul si fiul.


VIDEO PROTVPLUS.RO