Ametit de droguri, a luat un pistol si a furat un taxi. Nu mai stie nimic

Ultima actualizare: 08-05-2012 07:17

Este isprava unui tanar de 20 de ani din Constanta. I-a pus unui taximetrist pistolul la tampla si i-a soptit ca o sa apese pe tragaci daca nu-i lasa masina.

Tanarul de 20 de ani a marturisit ca drogurile au ajuns sa-i controleze si sa-i distruga viata. A sustinut ca a plecat ametit de acasa sa se plimbe, dar nu-si aminteste cum a ajuns in taxi.

Barbatul s-a urcat in taxi ca un client obisnuit. Nu i-a dat nimic de banuit soferului. Dupa cateva minute, a scos dintr-o data un pistol si a amenintat ca-l impusca pe cel de la volan. Taximetristul a fugit din masina si imediat tanarul a trecut in locul lui si a demarat in tromba.

Culmea este ca taximetristul in varsta de 60 de ani s-a bucurat cand l-a vazut pe tanar ca se apropie de masina lui. Barbatul iesise pe traseu dimineata si pana la pranz nu avusese niciun client.

Tremurand de spaima, soferul s-a asezat pe trotuar si abia a nimerit sa formeze pe mobil 112 si numarul unui coleg caruia i-a cerut ajutor. Zeci de masini au plecat in urmarirea tanarului periculos si au reusit sa blocheze o strada ca sa-l prinda.

Dupa ce l-au luat din mainile taximetristilor, politistii l-au dus pe tanar la spital. Au cerut un set complet de analize, din care sa afle ce substante interzise consumase.

Din declaratiile suspectului, este vorba despre plante etnobotanice, dar, din descrierile martorilor, anchetatorii trag concluzia ca ar putea fi ceva mult mai grav. Tanarul trecea rapid dintr-o stare in alta, acum isi cerea scuze, iar peste un minut devenea agresiv, dupa care plangea spunand ca este nevinovat.

Oricum, el este cercetat pentru talharie, amenintare, conducere fara permis si, in functie de expertiza armei, de posesie ilegala de arma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO