Actiune ca in filme a politiei din Sibiu! S-au tras si focuri de arma

Ultima actualizare: 30-10-2012 18:36

29 de gloante au tras cativa politisti din Sibiu, porniti pe urmele unor traficanti de droguri care i-au sfidat.


Indivizii erau filati de mult, iar cand s-au vazut incoltiti au reactionat violent. Au tarat un agent care se prinsese de masina lor si au gonit 7 kilometri cu echipajele in spate. 

Urmarirea a continuat inclusiv intr-o localitate, unde oamenii legii au incetat sa traga, de teama sa nu raneasca vreun nevinovat. Suspectii erau hotarati sa scape cu orice chip, chiar cu pretul vietii unui politist. Cand s-au vazut incoltiti, au demarat in tromba si au tarat dupa ei un agent care se agatase de masina. Colegii lui au pornit in urmarire si dupa somatii la care traficantii nu au raspuns, au inceput sa traga in masina lor.

Urmarirea a continuat minute in sir, timp in care impuscaturile au rasunat continuu. Dupa ce politistii de la Crima Organizata au golit mai multe incarcatoare, traficantii de droguri s-au dat seama ca nu pot scapa si au abandonat cursa. Cei doi tineri, de 18 si 20 de ani, si-au pus singuri viata in pericol spun politistii. 

In masina traficantilor, politistii au gasit noua pachete cu marijuana, adica 2 kilograme de droguri. Ar fi trebuit sa ajunga la un italian care i-ar fi platit cu 13.000 de euro. Cei doi tineri care au fost opriti doar de gloante risca 15 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO