Accidente cumplite din cauza neatentiei si vitezei la volan

Dată publicare: 21-10-2009 00:00
Dată actualizare: 31-10-2012 20:36


Nu trece noapte fara ca pe soselele noastre sa nu-si gaseasca sfarsitul alti oameni. Un accident petrecut in Timis a secerat viata unei tinere mereu certate cu regulamentul de circulatie, dar si pe cea a insotitorului ei.

Au intrat sub rotile unui TIR si echipajele de descarcerare le-au scos cu greu trupurile din masina strivita.

Degeaba a franat cat a putut soferul autotrenului. Impactul a fost necrutator si a ucis-o pe loc pe tanara de 24 de ani, aflata la volan. Odata cu ea s-a stins si insotitorul ei, un barbat de 54 de ani.

Politistii care cerceteaza cazul au descoperit ca soferita fusese implicata anul acesta intr-un alt accident rutier si ca fusese amendata de mai multe ori.

Accident la indigo si in judetul Brasov. Soferul unei masini a taiat o curba in viteza si a intrat pe contrasens, unde s-a oprit intr-un camion.

Barbatul a murit pe loc si alti doi oameni aflati in autoturism au fost raniti. Intre Maierus si Hoghiz, locul unde s-a petrecut accidentul, pe DN13, nu are doar un numar cu ghinion, ci si o faima teribila. Zeci de accidente au loc in aceasta zona, din cauza soferilor care circula cu viteza pe soseaua este ingusta si plina de curbe.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO