Autobuz rupt in doua de tren. Miraculos, pasagerii au scapat cu viata

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:11
Accident pe calea ferata. Un tren a rupt in doua u...
Accident pe calea ferata. Un tren a rupt in doua u...
Autobuz rupt in doua de tren. Miraculos, pasagerii...

UPDATE: Pe o ceata groasa, 6 oameni puteau sa moara astazi, intr-un accident cumplit produs langa Brasov. Autobuzul in care se aflau a fost izbit de un tren si rupt in doua. Norocul lor a fost ca au reusit sa fuga in spatele masinii.

In autovehicul se aflau cinci pasageri si soferul, toti fiind raniti usor, fara a li se pune viata in pericol.

Cand au ajuns cei de la descarceare au incremenit. Partea din fata a autobuzului ramasese infipta in vagonul automotorului. Fusese redusa la dimensiunile unui afis imens.

Dupa o astfel de scena medicii au fost uimiti ca toti pasagerii traiesc. Un instinct de conservare uimitor i-a facut pe cei din autobuz sa fuga in spate, salvandu-si astfel vietile. O tanara de 27 de ani, care mergea la serviciu, isi aminteste cu groaza secundele pe care le-a crezut ultimele din viata ei.

Chiar si asa, oamenii au rani serioase. La spital, au stat ore intregi in investigatii.

Autobuzul Regiei de Transport local facea cursa regulata intre Brasov si Magurele. Drumul merge in paralel cu calea ferata insa dupa o curba se intersecteaza. Desi are 30 de ani de experienta soferul sustine ca n-a vazut trenul care venea din spate asa ca nu a oprit. Mecanicul garniturii a tras sirena, dar era tarziu. A lovit masina de transport si a rupt-o in doua.

Patru din cele sase persoane ranite in accident au fost internate la chirurgie. Medicii transmit ca vor supravietui.

 

 

Trecerea la nivel nu are bariera si nici semnalizare luminoasa.

Insa semnul Crucii Sfantului Andrei arata clar ca orice sofer trebuie sa opreasca si sa se asigure. Din trenul care transporta persoane spre Zarnesti, nimeni nu a fost ranit.

Conform Mediafax, soferul autobuzului lucreaza de 23 de ani la Regia Autonoma de Transport Brasov si nu a fost niciodata implicat in vreun accident grav.

Soferului i se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si risca pana la cinci ani de inchisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO