A venit la spital sa-si aduca pe lume copilul, dar au murit amandoi

Ultima actualizare: 29-06-2012 04:37
Spital

Doua suflete s-au stins intr-o clipa la spitalul din Comanesti in judetul Bacau, unde o femeie de 33 de ani, insarcinata in luna a noua, venise sa-si aduca pe lume baietelul.


Rudele cauta innebunite o explicatie si, indurerat, sotul tinerei vede vinovatii printre medici, pentru ca ginecologul care trebuia sa o asiste la nastere nu era in spital cand femeia si-a dat sufletul. 

Femeia a inceput sa se simta rau in timp ce avea deja contractii. S-a prabusit in salon sub ochii asistentei, iar chirurgul care era de garda a incercat in zadar sa o resusciteze.

Necropsia a scos la iveala ca tanara avea insuficienta cardio respiratorie acuta, edem pulmonar masiv si embolie pulmonara.

Medicii ginecologi din spital considera ca femeia era practic condamnata si ca nimeni n-ar mai fi putut sa o salveze. Ca sa elimine orice dubiu, cazul este anchetat de conducerea spitalului, Colegiul Medicilor si autoritatea de sanatate publica Bacau.

Impietrit de durere, sotul femeii incearca sa isi explice ce s-a intamplat. Era bucuros ca i se va naste cel de-al doilea baietel si ca sarcina decurgea fara probleme. Nu si-a putut imagina o clipa ca fericirea lor se va transforma intr-un cosmar. 

Acasa, familia care astepta un bebelus este convinsa ca medicul ginecolog nu a facut tot i-a stat in putere. Daca mama nu a putut fi salvata, de ce nu l-au adus pe lume viu macar pe copil, se intreaba rudele tinerei. 

Familia asteapta acum rezultatele anchetelor facute la spital pentru a merge mai departe. Intre timp, se pregateste inmormantarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO