Explozie urmata de un incendiu la un service auto din Sibiu! Un om a murit

Ultima actualizare: 10-04-2012 17:55
Explozie urmata de un incendiu la un service auto ...
Explozie urmata de un incendiu la un service auto ...

UPDATE: O mare bariera de flacari a blocat intr-un service auto din Sibiu doi oameni: proprietarul locului si un amic care, desi pensionat, obisnuia sa-l mai ajute cu reparatii.

Haosul s-a instalat in intreaga zona, iar cei cu apartamente aproape de service-ul auto au fugit speriati din cladiri. I-a infiorat mai intai zgomotul unei explozii si au vazut apoi limbile mari de foc.

Zeci de pompieri si medici au sosit de urgenta. Proprietarul serviceului a fost dus la spital, aproape lesinat de durere si spaima. In urma, salvatorii incercau sa recupeze masinile care asteptau reparatii.

Cand agitatia s-a potolit, echipajele au gasit in cladirea distrusa de flacari trupul ars al unui barbat in varsta de 67 de ani. Lucra sub un autoturism cand s-a deschis iadul.

Patronul service-ului devastat de flacari este internat cu arsuri de gradul doi si trei pe fata, gat si maini.

Anchetatorii au gasit in serviceul auto un rezervor de masina demontat, iar pe el un fasung al unei lampi portabile. Este foarte probabil ca benzina, in contact cu becul, sa se fi autoaprins si sa se fi declansat incendiul. Separat a fost gasita si o butelie cu butan, iar robinetul este deschis.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO