A murit sufocat in butoiul cu vin!
Suntem in plin sezon al vinurilor si din pacate nu e an in care cineva sa nu plateasca cu viata un moment de neatentie din timpul procesului de fabricatie a acestei bauturi.
Asa si-a gasit sfarsitul si un batran de 77 de ani din Galati, priceput in manevrarea butoaielor cu struguri. Luni noapte, omul s-a dus sa verifice mustul pus la fermentat si gazele emanate din butoi l-au facut sa se prabuseasca cu fata inauntru, unde a murit sufocat.
Barbatul facea an de an vin, iar cunoscutii apelau mereu la el pentru ca avea experienta. Si totusi luni noapte ceva la impins sa mearga in beci sa verifice butoiul in care fermentau strugurii, fara sa se gandeasca la pericol.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
Sotia lui si-a dat seama dimineata ca barbatul nu mai e in pat langa ea. Si-a amintit ca pe la trei noaptea l-a vazut cum se trezeste si cand l-a intrebat ce face, barbatul i-a spus ca doar vrea sa verifice starea butoiului in care fermenteaza strugurii. Femeia a adormit fara griji stiind ca omul facea asta de ani de zile.
Dimineata cand i-a observat lipsa s-a dus direct la beci si acolo a vazut imaginea de cosmar. Barbatul era cazut in butoiul plin cu must. A tipat imediat dupa ajutor, iar cativa vecini au chemat o ambulanta. Din pacate, barbatul murise de mult.
Rudele batranului spun ca omul stia bine toate pericolele la care se expunea atunci cand pregatea vinul si tocmai de aceea isi lua masuri de siguranta. Nimeni nu intelege acum ce l-a facut pe barbat sa stea atat de mult in beciul plin cu monoxid de carbon.
Medicii le recomanda celor care supravegheaza procesul de fabricatie a vinului sa poarte masti speciale si sa evite sa lase butoaiele cu must in spatii inchise. Strugurii fermenteaza si elibereaza monoxid de carbon, care este extrem de toxic.