A murit strivita de o bucata de beton de 300 de kg rupta dintr-un pod!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Un sofer fara pic de minte a condamnat la moarte cumplita o femeie din Campia Turzii. Victima, care avea 67 de ani, a pierit strivita sub o bucata de beton de 300 de kilograme.

Bucata de beton a fost desprinsa de un excavator care nu a incaput pe sub o pasarela. Cel care manevra utilajul stia foarte clar ca are loc doar daca demonteaza bratul masinariei, dar nu a respectat instructiunile.

In aceste conditii, pensionara nu a avut timp sa se fereasca, iar lespedea a facut-o praf, pe trotuar.

Fiul femeii a ajuns printre primii la locul dramei. Este politist la Campia Turzii si a aflat de la colegi ce s-a intamplat. Cand a vazut toata scena, a incremenit.

In tot acest timp, soferul vinovat s-a dovedit extrem de nervos. Abia au reusit agentii sa ii faca testul de alcoolemie.

Citește și
stalp
A avut zile! Un stalp de beton a cazut peste un barbat, dar a supravietuit
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Culmea, nu bause nimic, dar intr-un moment de nebunie s-a incumetat sa treaca pe sub pasarela de cale ferata, chiar daca stia ca utilajul depaseste cu un metru in inaltime pasajul. La fel de adevarat este si ca aceasta constructie a cedat mult prea usor si s-a rupt pe bucati.

Un alt trecator este si acum socat ca a scapat. S-a intersectat cu victima pe sub pod, dar a apucat sa faca cativa pasi salvatori, astfel incat lespedea uriasa s-a prabusit doar peste femeie.

Cei care stau in zona sunt ingroziti. Pe sub aceasta pasarela treceau zilnic sute de oameni, inclusiv copiii care invata la un liceu din apropiere.

Soferul vinovat este cercetat in stare de libertate pentru moartea femeii. Daca judecatorii il gasesc vinovat, poate primi sapte ani de inchisoare pentru omor din culpa.

Exista insa si problema pasarelei. Corpul de control al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput propria ancheta. Pasarela este veche de 34 de ani si ultimele reparatii au fost facute acum opt ani.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Oradea: s-a rupt balconul cu el si a cazut in gol 6 metri
Oradea: s-a rupt balconul cu el si a cazut in gol 6 metri

UPDATE: Trecator neputicios pe o pasarela cu vedere spre cimitir! Este incercarea la care a fost supus un barbat din Oradea, sub picioarele caruia s-a rupt un balcon.

A avut zile! Un stalp de beton a cazut peste un barbat, dar a supravietuit
A avut zile! Un stalp de beton a cazut peste un barbat, dar a supravietuit

Scena de cosmar la Deva. Doi soti care traversau linistiti o strada au vazut cum un stalp urias, de un metru in diametru si 10 in inaltime, se pravaleste peste ei, dupa ce fost smuls de un TIR cu gabarit depasit.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.