Un copil de 9 ani a murit inecat, sub ochii fratelui mai mic


Ultimul update: Luni 26 Martie 2012 06:26
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

O joaca nevinovata de copil a ucis fericirea, intr-o familie din Braila. Un baiatel de 9 ani a murit inecat, dupa ce gheata s-a rupt cu el si a cazut in apa unui lac adanc de 2 metri.

 

Fratele lui mai mic a fost de fata. Bietul de el a alergat plangand acasa. Parintii au chemat pompierii, insa era mult prea tarziu. L-au gasit doar pe prietenul lui, ud pana la piele, dar teafar.

Cei trei copii se jucau pe un lac de la marginea Brailei. Au vrut sa patineze, dar gheata incepuse sa se topeasca. Fratele baiatului care s-a inecat a fost singurul care evitat sa paseasca pe pojghita fragila si a scapat cu viata.

Rudele copilului care a iesit singur la mal spun ca a ajuns acasa inghetat si inspaimantat. N-a mai vorbit ore in sir.

Luni, la scoala, colegii l-au plans pe Catalin. I-au pus flori si lumanari pe banca in care invata, iar profesorii au incercat sa le explice ca si un joc banal poate lua o turnura nefericita, mai ales intr-un loc in care au murit multi altii.

Abia dupa aceasta tragedie autoritatile se gandesc sa puna patrule in zona lacurilor formate de-a lungul Dunarii de groaza ca si alti copii pot avea necazuri.

Tags: decese, incidente,

Au murit inecati dupa ce masina in care se aflau a ajuns intr-un parau
Sfarsit tragic! A murit inecat in fantana sapata chiar de el
Sfarsit cumplit! A murit inecat dupa ce s-a incurcat in plasele de pescuit
VIDEO PROTVPLUS.RO