A facut stop cardiac cand a vazut casa vecinilor cuprinsa de flacari

Ultima actualizare: 08-10-2012 15:05

Dubla nenorocire la Turda. Doua familii isi plang necazul cu lacrimi amare: casa lor, abia cumparata cu credite de la banci, a luat foc.

 

Iar in vecini, o alta familie se pregateste de inmormantare: un barbat s-a speriat cand a vazut flacarile atat de aproape si l-a lasat inima.

Flacarile au pornit din pod si au inghitit intreg imobilul. Oamenii au iesit la porti, disperati ca incendiul ar putea ajunge si la casele lor.

Pentru un barbat de 71 de ani, teama a fost uriasa. Inima sarmanului om nu a rezistat. A facut stop cardiac si s-a prabusit. Avea suferinte mai vechi la inima. Rudele au incercat sa-i faca manevre de resuscitare, iar operatiunea a fost preluata apoi de medicii de la ambulanta, sositi imediat la fata locului. Prea tarziu insa: omul nu a supravietuit.

Mare parte din casa cuprinsa de flacari a fost distrusa. Proprietarii au cumparat-o cu mari eforturi, dupa ce s-au imprumutat pentru multi ani la banci. Cladirea a luat foc, se pare, din cauza unui scurcircuit la instalatia electrica. Imobilul nu era asigurat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO