A coborat din masina sa cumpere cafea. Potentialul cumparator a fugit cu ea

Ultima actualizare: 11-10-2012 06:04

"Du-te si cumpara niste cafele". Si cu ele a ramas un barbat din Bucuresti, care incerca sa isi vanda masina. Cand un potential cumparator s-a ivit la orizont, omul a incercat sa fie amabil si sa-i ofere o tratatie.

Problema este ca intentiile sale bune nu au fost apreciate, pentru ca individul a ambalat motorul si dus a fost.

Asa zisul cumparator a testat putin masina dupa care a oprit in zona Unirii si l-a trimis pe proprietar sa cumpere cate o cafea. Acesta a facut greseala sa coboare din autoturism si sa lase si cheile. Cand s-a intors cu cafelele, hotul tocmai fugea cu masina.

Speriat, pagubitul a sunat imediat la politie. Ba chiar le-a sugerat agentilor ca cel care l-a lasat pieton ar putea sa incerce sa ii vanda masina.

Culmea, chiar asa era. Drept urmare, politistii l-au contactat pe suspect in calitate de potentiali cumparatori. Cand au ajuns la intalnire individul isi lauda marfa unor soti. Atunci au intervenit ofiterii.

Suspectul, in varsta de 48 de ani, a fost retinut.

Barbatul este acuzat de furt calificat si risca cel mult 14 ani de inchisoare. Politistii le recomanda romanilor sa fie precauti atunci cand vor sa faca astfel de tranzactii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO