A castigat 7 miliarde de lei vechi la Loto, dar nu si-a ridicat premiul!

31-05-2009 00:00

Duminica plina de suspans pentru romanii care au jucat la 6 din 49. Culmea culmilor este insa alta: la Barlad, cineva a ghicit combinatia de la noroc in 3 mai, insa de atunci, nu si-a revendicat banii.

 

Numerele extrase duminica, 31 mai, sunt urmatoarele: 12, 28, 36, 24, 38, 22.

Biletul a fost jucat la o agentie mica, de cartier. Vanzatoarea de la agentie a lipit totusi pe geam combinatia castigatoare, poate-poate o vede cineva.

Castigatorul mai are doar trei zile la dispozitie ca sa-si ridice premiul cel mare. Daca pana miercuri nu apare, o sa fie nevoit sa faca o cerere justificativa la Loteria Nationala, in care sa spuna de ce nu s-a putut prezenta in 30 de zile de la extragere.

Gandul unui castig pe care nu l-ar face nici intr-o viata de munca, dar care i-ar scuti o viata de mers la serviciu i-a scos pe multi din case. Curios, printre romani am dat si peste un olandez, aflat in trecere pe la noi.

Unii joaca mereu aceleasi numere, altii s-au lasat complet pe mana norocului, iar nehotaritii au dat un telefon acasa pentru sfaturi.

Cativa jucatori au dezvoltat o adevarata teorie a conspiratiei si spun ca au multe semne de intrebare in ceea ce priveste premiul. Asta nu i-a impiedicat totusi sa ia un bilet.

Tags: loto, extrageri,


VIDEO PROTVPLUS.RO