Wall Street-ul din nou la pamant!

Ultima actualizare: 03-10-2012 04:30
Wall Street

Bursa de la New York a inchis luni in scadere din cauza temerilor investitorilor legate de performantele companiilor intr-un climat economic din ce in ce mai dificil.


Sectorul financiar a avut cele mai mari pierderi, dupa ce analistii Barclays Capital au aratat ca se asteapta ca banca americana Goldman Sachs sa raporteze prima pierdere trimestriala din istoria sa din cauza pierderilor legate de plasamentele pe piata de capital.

Totodata, industria a avut o sedinta de scaderi puternice. Actiunile General Motors au revenit la valoarea de acum 62 de ani, deoarece Deutsche Bank si-a redus evaluarea privind cotatia constructorului auto pe piata de capital la zero, in timp ce mai multe firme de brokeraj au lansat avertismente privind situatia lichidatilor de care dispune compania.

Bursele din intreaga lume au urcat dupa anuntul de duminica al Chinei, privind un pachet de investitii guvernamentale in valoare totala de aproape 600 miliarde de dolari pentru stimularea economiei, insa optimismul initial s-a risipit la scurt timp dupa deschiderea tranzactiilor in Statele Unite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO